microcer.rs koristi kolačiće (cookie) kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.
Meni

Saksija Sunny 40cm terakotta

Broj artikla: 7838
Dostupnost: Trenutno nema, pošalji upit

Opis

Saksija Sunny 40cm terakotta - Saksije - Microcer

Šifra proizvoda: 7838

Saksija Sunny 40cm terakotta Prečnik saksije : 40 cm Visina saksije : 23 cm Zapremina saksije : 14 lit Nesvakidašnja,dekorativna i neverovatno upadljiva saksija izrađena je od kvalitetne plastike,čiji je gornji unutrašnji deo glatke površine i koja je otporna na temperature od -45°C do +55°C . Izuzetna čvrstoća obezbeđuje otpornost na vremenske uslove,ne blede na suncu i ne pucaju na hladnoću. Prednost je, da mogu da se koriste kao ukrasni kaljevi i kao saksije u koje se direktno presađuje cveće za ulepšavane Vašeg enterijera ili eksterijera Saksije isporučujemo bez podmetača. Podmetače za saksije Sunny fi 40 cm možete naći posebno u asortimanu pod nazivom: podmetač saksije Massive fi 39 ( šifra proizvoda: 7828 - terakota boja)

Deklaracija: Šifra i naziv proizvoda: 7838 Saksija Sunny 40cm terakotta Uvoznik: Microcer d.o.o. Poreklo: Evropska Unija Jedinica mere: kom

Slični proizvodi

Broj artikla: MUtfxz
Na lageru
Broj artikla: 5671
Trenutno nema, pošalji upit

Traži