Meni
Ovde se nalazite: > >

O nama

Microcer d.o.o. je export-import preduzeće i veleprodajna kuća, sa tradicijom od preko 24 godina. Naša delatnost je veleprodaja kućnih, ručnih i radnih alata, gvožđarske robe, baštenskih alata i razne dopunske opreme. Među našim zadovoljnim kupcima nalazi se veliki broj firmi, kao poljoapoteke, gvožđarske prodavnice, zanatske radionice, veleprodaje, građevinske i poljoprivredne firme.

 Sve ove godine, poslovni partneri sa kojima sarađujemo u nama nalaze pouzdanog partnera. To su, najčešće, veletrgovine i maloprodaje, koje snabdevaju naše krajnje kupce - domaćinstva, poljoprivredne proizvođače, poljoprivredne i građevinske firme i zanatlije. U svako doba, možemo da Vam ponudimo široku paletu proizvoda, kojim ćete upotpuniti sopstvenu prodajnu ponudu, uz najbolji odnos cene i kvaliteta.

Bogat i raznovrstan asortiman, od preko 7.000 artikala, naša je najveća prednost. Posedujemo sopstveni robni lager, te kod nas možete nabaviti najrazličitije proizvode, potrebne nabrojanim branšama.

Naše cene su konkurentne, s obzirom na to da robu nabavljamo direktno od inostranih i domaćih proizvođača.

Na sajtu se nalazi jasan pregled celog našeg asortimana na jednom mestu, što Vam omogućava da brzo i jednostavno odaberete artikle za sopstvenu prodajnu ponudu.

Kako bi Vaša kupovina bila još lakša i prijatnija, obezbedili smo Vam sopstvenu, besplatnu dostavu naručene robe, za koju imamo sopstveni vozni park.

Naš fokus je na klijentima, te se trudimo da zadovoljimo sve njihove potrebe, u smislu ogromne ponude robe, kvaliteta, povoljnih cena, modernog i preglednog kataloga, dostave, uslužnosti, korektnosti, poštovanja rokova.

Kontaktirajte nas još danas i proširite svoju ponudu našim asortimanom.

Traži